Băișanu, la apel! Până luni, deputatul trebuie să facă publice organizațiile MP care au trecut la ALDE

Corneliu Popovici, președinte MP SuceavaLiderul Mișcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, s-a declarat nemulțumit de modul în care, Milici și Băișanu au ales să facă politică. Astfel, acesta a subliniat faptul că, Mișcarea Populară are alt mod de abordare prin care își dorește să scoată la iveală realitatea din spatele vorbelor, motiv pentru care președintele ALDE Suceava, se pare că are de dat niște explicații.

„După ce Ovidiu Milici a trecut la ALDE au început să le sune telefoanele celor din partidul nostru. Pe lângă faptul că au încercat să împartă în două partidul nostru, Milici și Băișanu au dezinformat publicul. Aceștia au declarat că, 21 de organizații MP vor trece la ALDE. Dacă până luni nu vor face publice cele 21 de organizații, să demonstreze că sunt reale, Mișcarea Populară va intenta un proces împotriva lor. Dacă tot am ajuns să mă confrunt cu Băișanu, vreau să îi transmit că, acum are ocazia să construiască și el ceva. Are ocazia să o facă altfel acum. Poate lua modelul Mișcării Populare. Știu că îi place mult acest partid, doar că el nu este compatibil cu această formațiune. A mai bătut pe la uși și pe la București, dar nu i s-a răspuns. Dacă tot s-a hotărât să candideze la Primăria Suceava, ar fi bine să țină cont de două cuvinte «corectitudine» și «cinste». Aceste două lucruri nu se pot face pe rețelele de socializare sau la o televiziune”, a declarat Corneliu Popovici.

 

Alexandru Băișanu, candidat PSD la Primăria Suceava

Tot Corneliu Popovici a afirmat că, PSD vrea ca Alexandru Băișanu să fie candidatul lor  la Primăria Suceava.

„Poate de asta PSD-ul încă nu a validat candidatul pe care-l anunțau de multă vreme. Și-l doresc pe Băișanu, iar împreună și-au propus să adune voturi pentru Consiliul Județean și, în felul acesta, revenim la modul lor de gândire”, a mai subliniat Popovici.

 

Zona de munte, tot mai puternică

Ioan Bogdan Codreanu, candidat MP la Primăria PojorîtaPrimarul comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu  a declarat că, zona pe care o reprezintă este din ce în ce mai unită și mai puternică.

„Subiectul Ovidiu Milici nici măcar nu o să-l abordez. În ceea ce privește însă, zona de munte a județului nostru vă pot spune că, semnalul este pozitiv, iar organizațiile Mișcării Populare se întăresc pe zi ce trece. Cei care au intrat în această luptă își doresc să aibă un cuvânt de spus la nivel local. Mă refer aici la faptul că, ne dorim să câștigăm împreună cât mai multe primării din această zonă, să ducem mai departe câțiva primari care sunt în funcție și să demonstrăm că Mișcarea Populară face diferența. Ca și în municipiu, și în zona de munte unitatea și spiritul de echipă ne reprezintă. Cei care s-au alăturat acestei formațiuni își doresc să transmită altceva și nu să intre în aceste jocuri de culise. Despre zvonurile lansate de liderii politici vă propun să discutăm după data de 6 iunie. Mișcarea Populară va face o diferență, nu neapărat politică. Noi nu vom negocia pentru scopuri personale sau pentru anumite grupuri de influență, ci vom avea în vedere, strict, proiectele comunităților locale. Noi nu vom crea granițe, mai mult sau mai puțin vizibile, pentru a bloca proiecte importante, care ar fi putut dezvolta comunitatea”, a spus Ioan Bogdan Codreanu, cel care este și reprezentantul zonei de munte în Mișcarea Populară.

 

Marian Andronache va candida în continuare la Primăria Suceava

Marian Andronache, candidat MP la Primăria Suceava„S-a vehiculat că, odată cu plecarea lui Ovidiu Milici din partid, eu nu voi mai candida la Primăria Suceava. Sunt nou în politică. Nu îmi plac intrigile și nici dezinformările. Mi-am propus să învăț ABC-ul administrației, dar se pare că, mai întâi, va trebui să-l învăț pe cel al politicii. Nu am fost adus în politică de Ovidiu Milici şi nici de Ovidiu Şvarț. Ei nu se vor opri la ALDE, cu siguranță. Am pornit la un drum lung şi greu, pe care nu îl voi abandona”, a conchis Marian Andronache.

Reprezentanții Mișcării Populare au mai anunțat faptul că cei mai noi oameni care s-au alăturat acestei formațiuni sunt Victor Rusu, Victor Ismail, precum și omul de afaceri Cristi Ioniță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.