Aurel Olărean, primarul suspendat al municipiului Rădăuți, se va regăsi pe lista electorală propusă de PMP pentru Consiliul Municipal Rădăuți.

Liderul PMP a afirmat că venirea lui Aurel Olărean reprezintă un plus pentru organizația din Rădăuți.

„După o discuție purtată cu domnul Olărean, și știind că foarte mulți rădăuțeni îi cer să revină în administrația locală, dânsul a optat de data aceasta doar pentru o funcție de consilier local. Prin acest gest domnul Olărean a arătat că nu putea să rămână indiferent la problemele concetățenilor și a decis să se înscrie pe lista de consilieri ai PMP. Mai mult, venirea lui Olărean în cadrul PMP Rădăuți reprezintă un plus de valoare, plus recunoscut și de celelalte formațiuni politice”, a afirmat liderul PMP.

 

Primul pe lista pentru Consiliul Local din partea PMP la Rădăuți este Aurel Olărean

Corneliu Popovici a spus că experiența în administrație a lui Olărean și noua conducere a PMP Rădăuți vor duce spre un scor mult mai bun decât atunci când organizația era condusă de fostul președinte al PMP Rădăuți, Adrian Puiu.

„Președintele interimar al PMP Rădăuți, Bogdan Nicolau, candidatul nostru la Primăria municipiului Rădăuți, alături de cei care au mai venit în organizație au reușit să facă o echipă performantă, una de luat în seamă. Această echipă a schimbat politica celor care deja se așezaseră prin anumite calcule pe anumite scaune, astăzi fiind nevoiți să și le reconfigureze. Mai mult, această echipă va schimba la 180 de grade toate aranjamentele făcute până acum în Rădăuți”, a declarat președintele PMP Corneliu Popovici.

Popovici a recunoscut că a fost nevoit să ia această decizie, de schimbare a conducerii PMP Rădăuți, după ce se observase faptul că aceasta era subordonată ALDE, ceea ce nu e de acceptat. El a mai spus că fostul președinte al PMP Rădăuți, Adrian Puiu, nu a plecat cu toată organizația așa cum afirmase în presa locală fostul lider PMP Rădăuți.

„Organizația PMP Rădăuți sub conducerea lui Adrian Puiu era o organizație captivă ALDE-ului. Se cunoaște legătura dintre Adrian Puiu și Petru Carcalete, iar deciziile politice erau luate de domnul Puiu doar după consultarea cu domnul Carcalete”, a conchis Popovici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.