Președintele MP Suceava, Corneliu Popovici a transmis printr-un comunicat de presă faptul că numărul în creștere de oameni care se alătură acestui partid, reprezintă de fapt, confirmarea unui semnal pe care l-a primit de mai mult timp din teritoriu și din zona de munte a județului Suceava, acela că, foarte mulți oameni își arată susținerea pentru Traian Basescu și Mișcarea Populară.

Contactat telefonic, Popovici a subliniat faptul că în zona de munte a județului, Traian Băsescu s-a bucurat întotdeauna de susținere.

„Traian Băsescu, ori de câte ori a candidat,  a atras voturi, iar acest semnal l-am primit acum de la diferiți oameni. Sunt oameni care se reactivează și care acceptă formațiunea politică a lui Traian Băsescu. Și Elena Udrea a avut multe voturi. Vatra Moldoviței este localitatea unde noi am bătut de fiecare dată și PSD-ul și PNL-ul. În acest moment nu ne-am propus să batem aceste partide la Vatra Moldoviței, pentru că acesta este un proiect de durată, de viitor. În 2020 o să ne propunem să batem și PSD-ul și PNL-ul”, a declarat pentru SuceavaLive, Corneliu Popovici.

Trebuie amintit faptul că în scurt timp, MP își va lansa și candidații pentru primăriile din județul nostru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.