Joi, 12 martie, ora 08:30, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați de către oficiantul ghișeului în cadrul Oficiului Poștal Vatra Moldoviței, cu privire la faptul că în noaptea de 11/12.03.2020, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în interiorul oficiului poștal indicat, sustrăgând suma de aproximativ 4000 lei.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că autorii furtului au forțat ușa din partea din spate a clădirii oficiului poștal și apoi pe cea pe care se face accesul în interiorul oficiului poștal, sustrăgând suma de bani indicată, depozitată la întâmplare, fără a fi asigurată în vreun mod.

Cu aceeași ocazie s-a stabilit că în aceeași clădire își desfășoară activitatea Farmacia Crisfarm. În urma acelorași verificări s-a constatat că după ce se face accesul prin partea din spate în clădirea unde își desfășoară activitatea farmacia și oficiul poștal, pe o altă ușă situată paralel cu cea a oficiului poștal, se face accesul în partea din spate a farmaciei, ușa în cauză prezentând de asemenea urme de forțare.

Niciuna din cele două locații nu are montat vreun sistem antiefracție ori supraveghere video, fiind sancționate contravențional în acest sens.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.