Cum bărbații sunt destul de limitați în ceea ce privește gama de accesorii, ceasul este poate cea mai importantă armă din arsenalul de seducție. Totuși, acesta trebuie să fie ca o extensie a outfit-ului ales și să te reprezinte. Iată cum îl poți purta în funcție de ținuta aleasă, astfel încât să fie o alegere inspirată.

 

Black tie

Atunci când mergi la evenimente formale, cu dress code stabilit, ai nevoie de un ceas cu un design clasic, dintr-o gamă de lux, fie mecanic sau automatic, care să aibă curea din piele neagră, eventual croco. Nu uita că și pantofii sunt importanți la o astfel de ținută. Aceștia trebuie să fie negri, dar nu îi folosi pe cei cu care mergi în mod obișnuit la birou. Alege o pereche de pantofi din piele rafinată, lăcuită sau chiar din catifea. Evită-i pe cei din piele întoarsă pentru că pot părea prăfuiți în lumină. Nu uita că papionul este, de asemenea, de nelipsit.

 

Întâlnire de afaceri

Dacă este vorba despre o întâlnire formală și se presupune că vei purta costum, alege un ceas elegant, din metal inoxidabil, argintiu, sau din aur galben sau roz. Nu greșești nici dacă optezi pentru o variantă cu curea din piele cu câteva accente complicate, care să-l scoată din zona neutră. Atunci când este vorba despre o întâlnire mai puțin formală, poți opta pentru o ținută cu pantaloni chino, cămașă și, eventual, un pulover cu deschizătura gâtului în formă de V. Marii producătorii de ceasuri au creat modele care păstrează nota de eleganță în zona cadranului și le-au combinat cu curele din silicon de o calitate excepțională.

 

Ținută casual

În acest caz, poți să alegi dintr-o gamă variată de ceasuri pentru barbati. Fie că porți jeanși cu tricou sau cămașă, poți alege variante digitale, pe care le vei găsi și în nuanțe vesele, nu au un preț foarte mare și au o durată de funcționare care ține de calitatea bateriei. Nu te feri nici de cele cu brățară din otel inoxidabil, care sunt destul de versatile.

 

Sport

Pentru că ținuta va conține un trening, tricou sau, după caz, pantaloni scurți, ideal este să porți un smartwatch care să-ți monitorizeze caloriile consumate, kilometri parcurși sau rata bătăilor inimii. De asemenea, sunt și variante cu curea din silicon, care oferă un aer cool ținutei și se potrivesc perfect cu pantofi sport pe care îi găsești în oferta de incaltaminte pentru barbati.

În plus, curelele se pot schimba în funcție de culorile hainelor pe care alegi să le porți. Dacă faci scufundări, neapărat trebuie să ai o versiune dedicată special, mai ales că brățara și carcasa trebuie să fie realizate din materiale rezistentă la apă.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.