Povestea tulburătoare a lui Nicu, omul care a fost instituționalizat și care, după vârsta de 18 ani, a ajuns omul străzii, i-a sensibilizat pe suceveni. În fapt, aceștia au postat pe diferite grupuri de pe rețeaua de socializare Facebook, un anunț prin intermediul căruia cer ajutor pentru el.

Potrivit Loredanei Boghean, femeia care a împărtășit trista poveste, Nicu locuiește într-o cameră amenajată la subsolul unui bloc din cartierul Burdujeni, ca să nu doarmă pe străzi. Trebuie precizat că acea cameră nu are baie și nici apă curentă, făcând ca traiul să fie dificil.

Deși locuiește în condiții grele și trăiește din mila sucevenilor, Nicu strânge zilnic gunoaiele din municipiul Suceava, dând astfel un exemplu pozitiv pentru mulți dintre noi. Întrucât deseori mănâncă ce găsește în tomberoane, bărbatul s-a tăiat la degete făcând astfel infecții repetate, ceea ce a dus la amputarea câtorva degete de la mâini.


 


„Cine îl poate ajuta, cu orice: o pătura, haine, mâncare..orice… las aici numărul lui de telefon 0744 192 727  ca să îl poată contacta”, a scris Loredana Boghean pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.