Studiourile de videochat sunt tot mai multe si par sa promita marea cu sarea. Suntem siguri ca multe fete care nu au curaj sa faca primul pas isi spun ca trebuie sa fie ceva ce nu e in regula pentru ca totul pare mult prea frumos ca sa fie adevarat. Noi am intalnit-o pe Jojo care lucreaza la VivaDiva de aproape 1 an.

Am rugat-o sa ne povesteasca mai multe despre acest job si mai ales sa ne spuna cum a inceput “povestea ei de succes” asa cum singura o numeste. Jojo este la Facultatea de Medicina in anul 2 si lucreaza de un an intr-un domeniu inca controversat in Romania. Isi aminteste cum era atunci cand a ajuns in Iasi. Parintii ii trimiteau bani pentru mancare, plata lunara la camin plus taxa de la facultate si nu ii mai ramanea aproape nimic pentru iesiri sau haine. Fetele cu care s-a imprietenit veneau in fiecare zi cu un oufit nou la facultate, iar ea incerca sa combine pe cele pe care le avea, in asa fel incat sa para ca este alta tinuta de fiecare data. Cand fetele ieseau la terase, ea se scuza pe motiv ca are treaba si mergea in camin. Jojo povesteste ca nu asa si-a imaginat viata de student si a hotarat sa faca ceva. A mers la diverse interviuri pentru ospatarita sau vanzatoare in mall, insa un job full time nu se plia deloc pe programul de la facultate si pe cat de mult avea de invatat. La un moment dat, din discutiile prietenelor ei, Jojo a descoperit job-ul perfect pentru perioada studentiei.

Si asa incepe povestea de succes a lui Jojo. Si-a cumparat propria masina, isi permite sa se intretina singura fara niciun ajutor din partea parintilor, isi cumpara ce haine doreste si cand vrea si taxa de la facultate a reusit sa o achite tot singura. Acum a hotarat sa stranga bani ca sa isi cumpere propriul apartament. Jojo spune ca se pliaza perfect cele 4 ore pe programul de invatat si de mers la facultate, plus ca alege sa lucreze si in weekend pentru ca primeste bonus de 100 lei. De doua ori pe luna primeste 1600 lei bonus, iar banii ii primeste in fiecare zi dupa ce termina. In plus, mediul de lucru este unul foarte fain. Toate camerele sunt mobilate modern, se poate lucra chiar si de la un birou, in functie de preferinte. Acum Jojo se considera o adevarata diva si implinita pe de-asupra. O VivaDiva in toata regula!

3 Responses

 1. Ilinca

  Nu multe persoane aleg sa discute despre acest job, asa cum ati spus, insa o experienta povestita cred ca da mai mult curaj si incredere celor care isi doresc sa afle mai multe despre acest domeniu de munca.

  Răspunde
 2. Antonela

  Si ca ea sunt multe persoane care au reusit in aceasta industrie a videochatului. Nimic rusinos, pana la urma este un alt loc de munca.

  Răspunde
 3. Melisa

  Curaj! Cred ca asta iti trebuie ca sa lucrezi ca model de videochat. Pana la urma, fiecare are dreptul la alegeri si nu vad de ce sa nu o faci daca asta vrei. Mai ales ca se castiga destul de multi bani.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.