Tânărul primar al comunei Slatina, Vlăduț Gherman, care a depășit cu mult așteptările locuitorilor comunei încă din primele luni de primărie, continuă să își pună priceperea în buna păstorire a localității.

Alături de echipa sa au făcut ca multe lucruri să se schimbe în bine, iar energia pe care au primit-o de la oamenii care nu mai sperau în îndreptarea lucrurilor face ca povestea de la Slatina să meargă mai departe.
Pentru anul 2020, edilul a făcut deja câteva zeci de drumuri la București, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.
După proiectul Complexului Sportiv, care va fi realizat cu bani de la Compania Națională de Investiții, anul 2020 aduce, din nou, investiții în infrastructura rutieră în comuna Slatina.

„Reabilitarea drumului Herla-Lupoaia, un proiect de peste 30 de miliarde de lei vechi, se va realiza tot anul acesta, prin Compania Națională de Investiții și prevede, pe lângă reabilitarea unei importante distanțe de drum și îndiguirea prin gabioane a pârâului Lupoiaia. Pe fonduri europene avem în execuție un proiect pe măsura 7.2, care este executat în proporție de 60%, lucrările continuând și vizând 1 km la Găinești, 300 m la Slatina și 600 de metri la Herla. La finalizarea acestui proiect vor fi asfaltați aproximativ 6 kilometri de drum comunal”, a declarat pentru SuceavaLive, Vlăduț Gherman.

Investițiile continuă, practic, în toate domeniile în care au început. Astfel, la școlile din Găinești și Gherla se vor amenaja curțile anul acesta, asta după ce clădirile sunt dotate la standarde europene.

„Vom realiza amenajarea peisagistică cu bani de la buget local și tot cu aceeași sursă de finanțare vom lucra la proiectul extinderii rețelei de apă și canal în Găinești și Slatina. Totodată, ne-am propus ca anul acesta, tot cu surse proprii să betonăm mai multe ulițe din Slatina, Herla și Găinești”, a mai spus edilul Vlăduț Gherman.

Primarul comunei Slatina și-a dovedit profesionalismul atunci când a preluat Primăria cu datorii, iar în primii 3 ani de mandat a reușit să atragă fonduri cu o valoare de 12 ori mai mare decât bugetul comunei pe un an. Bugetul local al comunei a fost aprobat de curând, iar pentru secțiunea Investiții a fost alocat 55% din buget.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.