Candidaţii stabiliţi pentru fiecare colegiu de deputaţi şi senatori din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu în judeţul Suceava şi-au depus astazi candidaturile la Biroul Electoral Judeţean.

Dintre cei 14 candidaţi propuşi de PP – DD au fost prezenţi la depunerea candidaturilor 12. „Astăzi PP – DD a depus dosare candidaţilor la funcţiile de Senat şi Camera Deputaţilor fiind acoperite toate colegiile din judeţ, cu oameni de caracter, oameni responsabili care vor face o altfel de politică decât cea făcută în ultimii 22 de ani”, a declarat Constantin Enea. Acesta a conchis accentuând faptul că „dorim ca cetăţenii să aleagă în decembrie oameni care să-i reprezinte în Parlamentul României, nu ca cei de acum care provoacă doar certuri, scandaluri politice şi promisiuni neonorate”.

Tot un candidat pentru Senat, Vasilica Stelica Miron a declarat că „înainte de a fi candidat sunt o familistă. În aceste momente de depunere a candidaturii sunt alături de familia mea şi de oamenii din zona de munte care sper să îmi acorde votul lor de încredere. Îmi propun şi îmi doresc să fac un altfel de politică, care să fie în folosul omului simplu, în care să fie respectate adevăratele valori şi într-un stat în care cetaţeanul să nu mai fie umilit. Ne dorim ca cinstea să fie o virtute şi nu un handicap”.

Toţi candidaţii PP – DD-ului îi pe găsiţi https://suceavalive.ro/s-au-stabilit-candidatii-pp-dd/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.