Deliberativul județean a aprobat în ședința ordinară a Consiliului Județean Suceava mai multe proiecte de hotărâre privind „Parcul științific și tehnologic EAST EUROPEAN BORDER Siret”.

Astfel, potrivit primului proiect aprobat, Primăria orașului Siret se va asocia cu Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava și cu S.C. Industrial Park EAST EUROPEAN BORDER SRL, dar și cu Consiliul Județean Suceava, în vederea realizării și exploatării Parcului Științific și Tehnologic EAST EUROPEAN BORDER Siret.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre aprobat în acest sens vizează aprobarea acordului de parteneriat între Primăria Siret, care este și lider de proiect, Consiliul Județean Suceava, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava și cu S.C. Industrial Park EAST EUROPEAN BORDER SRL, și are în vedere promovarea proiectului „Înființarea parcului științific și tehnologic „EAST EUROPEAN BORDER Siret”.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe, deliberativul județean a aprobat și indicatorii tehnico – economici, dar și a obiectivului de investiții din cadrul proiectului sus menționat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.