Organizația județeană Suceava a Partidului Social Democrat răspunde acuzațiilor formulate de Gheorghe Flutur la adresa lui Liviu Dragnea.

Transmitem integral dreptul la replică al PSD Suceava.

„În speranța că Gheorghe Flutur și-a revenit suficient din indignarea ce-l lovise ca urmare a unei manifestări așa zis „staliniste” a dlui Liviu Dragnea la întâlnirea cu activul PSD de la Dumbrăveni,suficient zic pentru a face un minim exercițiu de memorie, m-am gândit să-l stimulăm cu ceva aduceri aminte de pe vremea când era ministru al agriculturii.
Obișnuia cutremuratul personaj să se adreseze celor pe care-i voia plecați din personalul ministerului cu directive ca ”ori în Ucraina,ori legat, ori acasă”.
Oare ce poate fi calificat mai ”stalinist”? O manifestare ce poate fi ușor pusă pe seama încărcăturii emoționale a momentului său, un comportament repetat în nenumărate ocazii în timpul mandatului său de ministru.Altfel un mandat evidențiat definitiv prin gripa aviară.Oare nu-i mai ”stalinistă” exterminarea fără discernământ și mai ales fără nici o despăgubire a unor biete găini?
Sigur, Gheorghe Flutur a ales să se lupte cu vrășmași de ”statura sa” politică. Având o astfel de ”reușită” la activ nu e de mirare că recurge la exprimări patetice de genul ”groapa de gunoi a istoriei”. Păcat că nu și-a făcut timp să observe că respectiva cavitate e deja plină. Cu ”politicieni” de teapa lui”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.