Primăria orașului Vicovu de Sus, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, organizează sâmbătă, 19 august 2023, de la ora 16:00, la Casa de Cultură Vicovu de Sus – Laura, o conferință susținută de pr. prof. univ. dr. Constantin Necula, unul dintre cei mai îndrăgiți teologi români.

Evenimentul, intitulat „Dumnezeul Iubirii care ne unește”, urmărește să aducă în atenția publicului importanța spiritualității și să promoveze principiile creștine. În cadrul conferinței, părintele Necula va susține o prezentare ce va aduce în prim plan tema iubirii și interacțiunii religioase dintre oameni.

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a informat că cei ce vor fi prezenți la această conferință vor putea asista și la un moment artistic susținut de Ansamblul Folcloric „Carpatica” al CCTIR Torino.

10 Responses

 1. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue: confesiune _ mama _ la varstra ei _ cu bunicul _ fatal ei _ ofiter in doua razboaie mondiale_ sent duce la _ biserica_ in fiecare sarbatoare_in polimar _ hoapa k- a first pensia ei si ASA foarte mica si nu mai vine LA biserica_ IAR fatal lui bujoreanu _ nu o mai lasa sa intre in biserica____ eu m- am straduit ___ am create in program real print care am reacoperit biserica sfantul gheorghe vale gratuit__:

  Răspunde
 2. mihai grigore

  : acum_ la now in sat este in medic vetrinar_ primaria la izgonit_ si_ a ajuns sa sale gropi in cimitirul de langa cetatea de scaun:

  Răspunde
 3. mihai grigore

  : acum _ in sat lanoi _ in bosanci fostul secret at bumper an_ am carui tata a cost de profesie hot si a ajuns astfel paznic la oi la mitrofan _ nu cioban ca nu prezenta incredere_ are o data pe care a bagat- o cashier LA primaria bosanci___

  Răspunde
 4. mihai grigore

  : ei nine _ inainte de a ma duce in 2 Julie la putna _ stefan cel. mare si sfant_ casiera de la primaria bosanci _ la vreme de seara_ intra in ograda _ pune mana pe caine _ il pune intr- o cusca si- l duce in masina ei si dispare

  Răspunde
 5. mihai grigore

  : dupa in time mama _ vazand can nu ii aduce cainele inapoi _ s- a dus la primaria bosanci sa- ceara sa Il aduca inapoi unde _ a cost umilita in feel si chip de creaturile de acolo:

  Răspunde
 6. mihai grigore

  : in sfarsit aia il aduce acasa _ si la despartire _ il saruta pe bot _ pe caine: sa cad Jos nu alta:

  Răspunde
 7. mihai grigore

  : _ ieri_ vineri_ a trebuit sa stau acasa pana la amiaza _ pentru ca au aparut alto paraziti print zona_ cu in bulldozer cu rotila cu vibratii pentru batucit asfaltul_ care fac misto de no I de vreo 8 ani de cand ii un sectant primar la noi in sat_ ne- au crap at casa sura grajdul geamurile peretii temelia_ si coca vor so tina tot asa___ cainele pe ei la latest___

  Răspunde
 8. mihai grigore

  : partea a doua a confesiunii_ dupa ce ma intorc in 15 august 2023_ de la manastirea = consfintire reunificare basarabia cu latura libera__ mihai grigore- poet.editor.scientist_ 6h46’am _ 5 august 2023:asa sa ne ajute dumnezeu!*:

  Răspunde
 9. mihai grigore

  : vineri sears _ ma intorc de la treaba_ si mama imi spine ca imediat ce am plecat de acasa a venit _ casiera sa fire din nou cainele umilind- o in feel si chip in propria ei curte_ casa____ decided putoarea asta sent duce pe la oamenii in varstra_ din bosanci_ ii umileste si cu haita din primaries incearca sa me fure pamantul si sa- l scoata lamezat pe niste pelinci de hartie afisate la intrarea din primaria bosanci:

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.