La data de 13 noiembrie, la ora 19.41, o femeie de 40 de ani din municipiul Suceava a sesizat faptul că în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 08.00-19.35, persoane necunoscute au pătruns în locuinţă, de unde i-au sustras bunuri.

Din primele verificări a rezultat că în dimineaţa de 13 noiembrie, în jurul orei 08.00, partea vătămată a plecat din garsonieră lăsând geamul tip termopan în poziţia deschis, rabatat pe verticală, iar în jurul orei 19.35 când a ajuns acasă, a constatat că geamul garsonierei era larg deschis, iar bunurile din interior erau răvăşite.

De pe o masă, autorii au sustras un laptop, în valoare de aproximativ o mie de lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor, astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Nu lăsaţi la plecarea din locuinţă uşile sau ferestrele deschise şi asiguraţi-le cu sistemele de închidere. Nu depozitaţi cheile de la uşi sub preşuri, în hainele lăsate în cuierul exterior, în ghivecele de flori sau în alte asemenea locaţii improprii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.