În data de 20 martie, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că la Stația de Epurare Fălticeni, s-a găsit cadavrul unui nou născut.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că în dimineața zilei de 20 martie, în timp ce-și executa serviciul, un bărbat a observat în bazinul de intrare a apelor reziduale, prins de un grătar, cadavrul unui nou născut.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Investigații Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În urma efectuării necropsiei, medicul legist a concluzionat preliminar că este vorba despre un nou născut la termen, de sex feminin, cel mai probabil născut viu și supraviețuind câteva ore, posibil o zi. Decesul a survenit prin înec în apă reziduală și poate data de 3 – 10 zile. Pe suprafața corpului nu s-au găsit semne de violență.

Cauza a fost preluată de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cercetările fiind continuate de către Serviciul Investigații Criminale Suceava. Autorii necunoscuți sunt căutați pentru săvârșirea infracțiunii de prunucidere și riscă pedeapsa cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.