Oameni care nu au mai făcut politică,  fără probleme cu legea, netraseiști și povestea ar putea continua, dacă ar avea, într-adevăr, conexiune cu realitatea. Principiile partidului lui Cioloș, însă, nu se regăsesc în oamenii pe care îi promovează, iar cel mai recent exemplu este dat de candidatul PLUS la Primăria Suceava.

Formațiunea, care a promis încă din debut un alt stil de a face politică și mai ales oameni care nu au fost implicați în alte grupări, trimite în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava un tânăr plin de el și cu tolba plină de activitate politică în rândul social-democraților.

Atodiresei Beniamin Cristinel cu activități în Cluj, activ politic în municipiul Vatra Dornei și măritat în municipiul Suceava începe cu stângul campania sa electorală sfidând era tehnologiei și inteligența oamenilor de rând care, la o simplă căutare pe Google, îl găsesc pe lista Partidului Social Democrat Vatra Dornei.

Acest tânăr nou în politică a ieșit în anul 2016 consilier local în Vatra Dornei și s-a retras motivând că ar fi acceptat doar dacă primarul era de la PSD, aceasta fiind doar o altă situație în care acesta s-a folosit de oameni.

 

În anul 2016 PSD Vatra Dornei anunța:

„Avem cel mai bun candidat la funcția de primar al municipiului Vatra Dornei, Cezar Ioja.
Avem cea mai bună listă pentru Consiliul Local Vatra Dornei, cât și pentru Consiliul Județean, o listă în care se regăsesc atât actuali consilieri locali care au făcut performanță, cât și propuneri noi care merită o șansă de afirmare; atât personalități recunoscute în domeniul lor de activitate, cât și tineri aflați la început de drum, dar care au început deja să performeze; atât politicieni cu experiență, cât și persoane care nu au mai făcut niciodată politică până acum, dar care au găsit la noi o oportunitate de a se exprima și dezvolta:
1. Ioja Cezar – Director Acet Vatra Dornei
2. Boca Roman- Administrator
3. Atodiresei Beniamin Cristinel – Arhitect
4. Păştinaru Andreia Iuliana -Profesor
5. Mateiciuc Ilie – Inginer
6. Candrea Maxim – S.inginer
7. Marinca Mihaiela – Profesor
8. Ştefănel Adrian Valentin – Administrator
9. Ţarcă Adrian – Economist
10. Cîrcu Carol – Profesor
11. Cozianu Claudiu – Profesor
12. Şerban Adrian – Administrator
13. Boicu Dumitru Florin – Asistent medical
14. Straton Otilia Brînduşa – Profesor
15. Muraru Carmen – Contabil
16. Păstrăvanu Robert – Economist
17. Busuioc Lăcrămioara – Profesor
18. Lucescu Corneliu Mihail – Medic veterinary
19. Sfîca Gheorghe- Pensionar
20. Hăgătiş Andrei Eduard – Economist
21. Czutka Ioan – Muncitor
22. Iacoban Maria – Economist ”.

Candidatul PLUS este de părere că profesia sa de arhitect îl recomandă pentru această funcție, despre un buletin de Suceava încă neputând fi vorba.

Vasile Armenean, fondatorul Betty Ice,  a fost negociat și dorit ca și candidat la Primăria Municipiului Suceava și tot el se pare că ar fi cel care l-ar fi recomandat pe acest tânăr în locul său, în numele unei legături de familie prin alianță.

Beni a mai făcut politică, manevre politice, astfel orice asemănare cu un personaj divin preacurat este absolut greșită!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.