Premierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, a comentat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV, cu privire la ultimele declarații ale fostului președinte Traian Băsescu, după terminarea mandatelor.

Astfel, Predoiu a declarat susține faptul că „unde pierde foarte mult din mesaj domnul Traian Basescu e la capitolul stil si mod de exprimare”.

„O cariera de fost presedinte, de fost ministru, de fost prim-ministru e la fel de importanta ca si cariera de presedinte, de ministru, de prim-ministru. Are calitatile ei si obiectivele ei. Unde pierde foarte mult din mesaj domnul Traian Basescu e la capitolul stil si mod de exprimare.

Vedeti, nu e un subiect usor de discutat pentru ca nu pot sa uit anumite momente din trecut foarte importante in care am fost sprijinit de fostul presedinte. Nu fac procese de intentie nimanui. Nici presedintelui Basescu, nici premierului Ponta. Plec de la prezumtia de buna credinta, asa am fost invatat. Indiferent de ce probleme aduci in discutie, ce politici ar trebui ajustate, ce subiecte necesita dezbateri, aceste subiecte pot fi compromise de modul in care le lansezi. Aici cred ca isi face un contra serviciu ex presedintele Traian Basescu. O cauza ar fi lipsa de sfatuitori potriviti, de-a lungul timpului”, a declarat Cătălin Predoiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.