Prim-vicepreședintele PNL și fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a făcut o gafă monumentală în comunicarea publică.

Astfel, acesta, în urma veștii tragice a trecerii în neființă a reginei Ana, s-a simţit dator să transmită condoleanţe Casei Regale. Numai că mesajul său plin de patos a fost ilustrat cu o poză a regretatei regina Maria, mama Majestății sale Mihai I, potrivit B1.ro

Mai veche sau mai nouă, tot sânge albastru are, pare să-şi fi spus Cătălin Predoiu. Impresionat de moartea reginei Ana, liberalul s-a gândit să transmită un mesaj de condoleanţe Casei Regale. Numai că a emis un lucru esenţial. Imaginea folosită. nu s-a potrivit deloc cu mesajul. Mai exact, fotografia ce însoţea textul elogios nu o înfăţişa pe regina Ana, ci pe regina Maria, mama soţului său.

„Adresez Casei Regale a Romaniei, pe acestă cale, cele mai sincere condoleanțe, acum, în greul moment al trecerii în neființă a Reginei Ana a României. Odihnească-se în pace”, a transmis cu aplomb politicianul pe Facebook.

196000

 

Greşeala nu a trecut neobservată, iar utilizatorii reţelei de socializare l-au criticat aspru. La scurt timp, Predoiu a rectificat eroarea şi poza a fost înlocuită cu una a reginei Ana.

Au urmat şi scuzele de rigoare.

Prea târziu, par a-şi fi spus internauţii. În cazul de faţă greşeala recunoscută nu este pe jumătate iertată, ci dur taxată.

„Bo$$ semintele acelasi gust au. Al nepasarii. Daca te vrei prim-ministru este de bun simt sa stii cam cum arata membrii Casei Regale, Stefan cel Mare sau Iuliu Maniu. Vezi sa nu o confunzi de Adelina Pestritu cu Oana Lis”, i-a transmis amuzat un tânăr.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.