Prefectul de Suceava Mirela Adomnicăi a prezentat, vineri, 1 martie, în cadrul Colegiului Prefectural, planul de acțiuni pentru anul 2019 în vederea realizării obiectivelor cuprinse în programul de guvernare 2018 – 2020.
Programul cuprinde 147 obiectivepentru realizarea cărora au fost prevăzute 511 acţiuni.

„Ne aflăm deja în perioada în care România a preluat, PREȘEDINȚIA CONSILIULUI UNIUNII EUROPENE, care reprezintă o oportunitate pentru crearea unui profil european consolidat al României. Reuniunea directorilor generali în domeniul pădurilor care va avea loc în perioada 5-6 iunie la Gura Humorului va conferi județului Suceava o vizibilitate crescută în plan extern și va constitui un bun prilej de promovare a imaginii noastre”, a precizat prefectul județului Suceava.

Adomnicăi a concluzionat că există două obiective  majore în acest an : acțiunile organizate în județ în perioada în care România deține președinția  Consiliului Uniunii Europene și asigurarea condițiilor tehnice și logistice  pentru cele două procese electorale, alegerile europarlamentare și pentru președintele țării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.