În sala Nicolae Labiș a Palatului Administrativ, luni, 4 mai, a avut loc o ședință de lucru la care au participat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, subprefecții Laura Morar și Daniel Prorociuc, directorul executiv interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Manuela Trifan, directorul medical interimar al Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava, Valerian Gavrilovici, și inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucovina, col. Costică Ghiață.                          

Tema ședinței a fost actualizarea și completarea permanentă a bazei de date existentă la nivelul Direcției de Sănătate Publică Suceava, precum și modul în care sunt aplicate metodologiile și protocoalele medicale referitoare la cazurile clinice confirmate de COVID 19.

De asemenea, în cadrul aceleași ședințe, s-a stabilit constituirea unor comisii mixte de verificare, prin Ordinului prefectului județului Suceava, care vor evalua în perioada imediat următoare, centrele rezidențiale de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice, centrele rezidențiale pentru copii și adulți, cu și fără dizabilități, precum și pentru alte categorii vulnerabile, publice și private. Verificările se vor efectua după o tematică prestabilită, având în vedere necesitatea prevenirii apariției de noi focare și răspândirii infecției COVID 19.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.