Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat, în urma unei analize, efectuată în ultimele zile, a modului în care se desfășoară activitatea în spațiile destinate carantinării persoanelor venite din zone infectate,  directorului DSP Silvia Boliacu, desemnarea unor persoane responsabile pentru fiecare punct, care să poată asigura o comunicare rapidă și obiectivă între persoanele aflate în carantină și mediul extern (rude, furnizori de servicii, etc).

De asemenea, responsabilul desemnat al centrului de carantină se va asigura că sunt respectate toate măsurile de protecție și va stabili un orar al fluxului de produse și servicii.
Tot în această perioadă prefectul a avut întâlniri cu reprezentanți ai unor societăți cu activitate hotelieră, pentru a găsi noi spații necesare carantinării.

„Facem încă odată apel la conștiința cetățenilor, să respecte hotărârile legate de autoizolare și carantină, precum și la spiritul civic, anunțând la 112 orice persoană care nu respectă măsurile”, a transmis prefectul Alexandru Moldovan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.