Ca urmare a agresiunii unui activist de mediu, care susține că are drept cauză identificarea și diseminarea unor cazuri de furt de material lemnos, Instituția Prefectului-județul Suceava, prin prefectul județului, Alexandru Moldovan, transmite mesajul ferm că asemenea fapte de agresiune nu pot fi tolerate sub nici o formă.
Drept urmare, prefectul județului a convocat în data de 11.12.2020, ora 10:00, o ședință operativă cu șefii structurilor județene din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava dar și cu șefii Direcției Silvice Suceava și a Gărzii Forestiere, în care vor fi prezentate rapoartele instituțiilor cu atribuții și măsurile imediate dispuse.

3 Responses

  1. ecaterina

    Nu vor tulera nici o forma de abuzuri, di gura, in realitate am vazut in direct pe facebook cum Daniel Bodnar apela 112 ai politia ajungea mereu cu intirziere. Asa s-a intimplat si cu o seara inaintea agresiunii cind un individ recent iesit fin puscarie, l-a acrosat lateral cu scopul de ai impinge in santul de pe marginea soselei, iar aseara atacul cu bolovani… Bucovina-i mindra floare, unde ori se fura, ori se moare…

    Răspunde
  2. Paul

    Station linistiti ca nu ia urecheat,lea spus sa o lase un pic mai moale cateva saptamani ca sa se mai calmeze calmeze spiritele.ca sa mai uite lumea.pana acum domnu Moldova unde a fost???? Nu à vazut ce se intampla???

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.