Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, susține că măsura carantinării este necesară, pentru a se putea acționa concret pentru  identificarea persoanelor care au contactat acest virus, astfel putându-se limita răspândirea lui.

„În fiecare moment trebuie să consolidăm zidul împotriva COVID-19! Suntem alături de voi, suceveni. Ne protejăm ACUM, pentru a depăși aceste momente, ÎMPREUNĂ, printr-un efort comun. Carantina ne protejează pe fiecare dintre noi, nu doar restul României. Această măsură este necesară pentru că ne ajută să acționăm concentrat în Suceava; putem identifica persoanele care au contactat acest virus, putem limita răspândirea lui și elimina efectele din localitățile noastre”, a transmis prefectul Moldovan.

Potrivit acestuia, situația de la Suceava trebuie să-i facă pe toți să conștientizeze seriozitatea situației.

„Vom depăși această provocare! Dar este nevoie de fiecare dintre noi pentru ca timpul în care reușim să trecem peste aceste încercări să fie cel mai scurt posibil. Rămâneți acasă! Aveți grijă de voi, de părinții și bunicii voștri! Protejați-vă și informați-vă doar din surse oficiale! Această pandemie trebuie să reprezinte DOAR un moment în timp și nu o cicatrice a unei răni adânci”, a mai transmis prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.