Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Inspectoratului de Poliție Județean să verifice în regim de urgență sesizarea primită, conform căreia, câteva cadre medicale (asistente), din cadrul Spitalului Județean Suceava, sustrag dezinfectanții pentru igienizarea spațiilor, prin utilizarea unor recipienți mici (sticluțe, borcănele și alte asemenea recipiente), nedetectabili vizual, dar și măști și mănuși de protecție destinate personalului medical.

         „Facem un apel pe această cale către toate cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean Suceava dar și către cetățeni pentru a fi solidari, să acționăm împreună pentru a depăși această criză și să respectăm regulile și măsurile dispuse pentru combaterea răspândirii COVID 19.

         Astfel de fapte în aceste clipe un numai ca nu fac cinste celor care le comit dar ele reprezintă un risc crescut atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical care are atât de mare nevoie de aceste materiale de protecție pentru a se proteja și pentru a ne proteja!”, a precizat prefectul Moldovan.

 

One Response

  1. Popescu

    Din punctul meu de vedere ar trebui combinezoane atat pt medici cat si pt asistentele medicale care iau tensiuni ,saturați,analize si infirmiere care trebuie sa schimbe lenjeria sa spele pavileoanele .Si ele trebuie protejate ,au la rândul lor familie si cred ca sunt cele ma-i expuse in contactul cu pacienți. Cat despre furt …ma abțin ba nu erau ,ba se fura ….totusi ca oraș ne-am facut suficient de cunoscuți în sensul negativ ,haideti totusi sa ne orientăm spre ce este cu adevărat important si sa nu ne ma-i dăm exemplu negativ peste tot

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.