În data de 16 iunie 2017, începând cu ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Fălticeni, prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi organizează  audienţe pentru cetăţenii din mai multe unităţi administrativ teritoriale.

Este vorba despre Fălticeni, Baia, Bogdănești, Boroaia, Bunești, Cornu Luncii, Dolhasca, Dolhești, Drăgușeni, Forăști, Fântâna Mare, Hârtop, Horodniceni, Mălini, Preutești, Rădășeni, Rîșca, Slatina, Vadu Moldovei şi Vulturești.

Cererile de audientă se pot înregistra, de luni, 12 iunie 2017 până joi, 15 iunie 2017, la compartimentul relații publice din cadrul prefecturii, la telefon: 0230/522.915 sau pe site-ul instituției prefectului http://www.prefecturasuceava.ro/
Instituţia Prefectului – judeţul Suceava organizează începând cu luna iunie a.c. audiențe în teritoriu, scopul acestora fiind asigurarea accesului gratuit la informaţie atât din domeniul administraţiei locale cât şi din alte domenii de activitate precum și scurtarea timpului şi a efortului depus de cetăţean pentru rezolvarea unor probleme personale sau de grup.
La aceste activităţi participă, alături de prefectul județului specialişti din cadrul instituţiei din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.