Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, face un apel la suceveni să respecte măsurile impuse de autorități și să înțeleagă că ziua de 1 Mai din acest an nu mai poate fi sărbătorită ca odinioară.

„Mâine sărbătorim 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, zi care este marcată prin ieșiri la iarbă verde, grătare și alte manifestări publice (serbări câmpenești, petreceri etc.). Facem un apel la cetățeni să nu uite că anul acesta trebuie să abordăm altfel această zi, și să respectăm măsurile de distanțare socială, restricțiile și regulile impuse de Ordonanțele Militare.

Dragi suceveni, pentru sănătatea dumneavoastră și a celor dragi, pentru noi toți, haideți să păstrăm distanțarea socială și să evităm aglomerațiile. Este un efort mic în comparație cu beneficiile obținute pentru sănătatea și viața noastră.

Dacă mergeți la cumpărături respectați regulile stabilite de comercianți și păstrați o distanță de cel puțin 1,5 metri față de ceilalți cumpărători.

Acordați prioritate persoanelor în vârstă în magazine, în intervalele dedicate lor, și nu aglomerați casele de marcat deschise special pentru ele.

Pentru sănătatea dumneavoastră, vă rugăm să purtați mijloace de protecție individuală- mască facială, mănuși sau alte materiale vestimentare pentru acoperirea gurii și a nasului și să vă deplasați doar pentru nevoi ce nu suportă amânare. Parcurile publice și private sunt și vor rămâne închise.

Forțele Ministerului Afacerilor Interne vor acționa pentru siguranța dumneavoastră, atât în punctele fixe de control cât și patrulând în echipe mixte cu polițiști locali și cadre militare”, a transmis prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.