Prefectul Alexandru Moldovan a participat la lucrările Ședinței anuale de lucru a Adunării Eparhiale, în cadrul căreia au fost prezentate rapoartele de activitate ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților din anul 2022.
„Am remarcat aplecarea și grija față de nevoile comunității, rapoartele sectoarelor administrației eparhiale indicând peste 5000 de audiențe anuale, numeroase deplasări în teren și multe activități social-filantropice. Totodată, am remarcat și buna colaborare instituțională cu administrația publică județeană și locală, fiind realizate numeroase proiecte, în parteneriat, pentru comunitățile noastre. Am mulțumit Arhiepiscopiei pentru sprijinul oferit instituțiilor în activitățile de ajutorare a refugiaților ucraineni. Această generozitate continuă și astăzi, fără a fi neglijate proiectele de susținere a celor aflați în nevoie din comunitățile sucevene. În vederea valorificării bunei colaborări, în momente delicate pentru comunitatea noastră, am adresat invitația Arhiepiscopiei de a participa, în calitate de invitat, la ședințele Colegiului Prefectural Suceava”, a spus prefectul Alexandru Moldovan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.