PSD Suceava a făcut o plângere penală pe numele prefectului Alexandru Moldovan pentru că acesta nu i-ar fi demis pe aleșii locali din județ care au trecut de la PSD la PNL. Potrivit pesediștilor, primarii localităților Frumosu, Moara, Ulma, Frasin, Stulpicani, Ostra, Stroiești, Păltinoasa și Valea Moldovei ar fi trebuit demiși pentru că au trecut la PNL, însă de ceilalți primari care au fost aleși în 2016 din partea altor partide politice, iar acum candidează de la altele, nu au menționat nimic.

De cealaltă parte, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că a început să emită Ordine de prefect pentru demiterea aleșilor locali care au trecut de la un partid la altul încă de marți, 8 septembrie, astfel că plângerea pesediștilor nu își are niciun rost.

„De marți, 8 septembrie, s-au semnat peste 20 de ordine de demitere a aleșilor locali. Vineri, 11 septembrie, s-au semnat ordinele privind primarii menționați, dar dacă au făcut plângere nu comentăm. Totodată, mai sunt sesizări privind consilierii locali, însă când o să finalizăm demersurile o să comunicăm”, a declarat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.