Instituţia Prefectului – judeţul Suceava s-a autosesizat asupra unor aspecte privind atribuirea de terenuri din domeniul public către persoane particulare în incinta şi în zonele alăturate Bazarului.

Astfel, prin ordinul prefectului s-a constituit o comisie mixtă de verificare a situaţiei juridice a terenului pe care este amplasat Complexul Comercial Bazar, administrat de către Primăria Municipiului Suceava, precum şi a situaţiei juridice a terenului pe care este amplasat Bazarul aflat în proprietate privată. Comisia este formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului şi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava şi urmează a-şi desfăşura activitatea în perioada 09.12.2015 – 28.02.2016. Comisia va prezenta Prefectului rezultatele verificărilor efectuate, iar în cazul în care se vor constata nereguli, va prezenta concluzii şi va propune măsuri.

Totodată, Harasim l-a felicitat pe primarul Lungu pentru implicarea activă în soluţionarea problemelor cu care s-au confruntat agenţii comerciali din incinta bazarului, precum  şi pe inspectorul șef, general de brigadă Ion Burlui, pentru gestionarea corectă a măsurilor de implementare a cerinţelor legale în activitatea Bazarului.

”Merită apreciată înţelegerea de care au dat dovadă agenţii comerciali care îşi câştigă existenţa prin activităţile din bazar”, a conchis prefectul județului Suceava, Constantin Harasim.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.