Comisia Judeţeană de Bacalaureat din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava a propus pentru sesiunea august – septembrie a Bacalaureatului şase centre de examen şi două de evaluare.

În urma centralizării înscrierilor din unităţile de învăţământ, în judeţul Suceava s-au înregistrat până în prezent 1793 de candidaţi.

Pentru organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat, sesiunea august – septembrie, Comisia Judeţeană de Bacalaureat din cadrul IŞJ Suceava a propus şase centre de examen, respectiv la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Tehnic Rădăuţi, Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, precum şi două centre zonale de evaluare la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava şi Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a precizat că cifra candidaţilor înscrişi la examenul de Bacalaureat va fi modificată după definitivarea situaţiei, respectiv în urma susţinerii examenelor de corigenţă de către elevi, programate pentru perioada 6-7 august.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.