În cadrul conferinţei de presă de astăzi, 6 noiembrie, prefectul Florin Sinescu a declarant că au fost achiziţionate toate materialele necesare procesului electoral din 9 decembrie.

Campania va dura 30 de zile şi va începe la ora 00:00 pe data de 9 noiembrie, urmând să se încheie pe 8.12.2012 la ora 7:00.

Câştigătoarea licitaţiei organizate de Prefectura Suceava este o asociere de două firme din Neamţ şi Bacău, aceste două firme urmând să livreze buletinele de vot  pe 30 noiembrie. La licitaţie au participat şi două firme din Suceava.

În campania electorală, candidaţii, alianţele politice, partidele, organizaţiile cetăţenilor  aparţinând minorităţilor naţionale au dreptul să îşi prezinte în mod liber opţiunile şi opiniile  prin mijloace de informare în masă.

În judeţul Suceava sunt aşteptate la urne 614.000 persoane care au domiciliul stabil în judeţ, dintr-un total de 730.098.

Se va vota pe bază de buletin de identitate sau carte de identitate. Preşedinţii secţiilor de vot vor primi o remuneraţie pentru 5 zile, cuantumul fiind de 85 de lei pe zi, iar membrii circumscripţiilor electorale 260 de lei net.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.