Pregătirile alegerilor prezidenţiale decurg normal în judeţul Suceava, după cum a afirmat prefectul Florin Sinescu, în şedinţa Colegiului Prefectural de marţi, 30 septembrie.

Listele electorale au fost realizate deja, iar începând cu data de 3 octombrie, cei care râvnesc la cea mai înaltă funcție în stat, spun “START CAMPANIEI ELECTORALE”.

Potrivit prefectului Sinescu, au fost încheiate contractele pentru confecţionarea ştampilelor de control şi pentru achiziţionarea materialelor necesare desfăşurării votării, iar primarii au stabilit locurile speciale de afişaj electoral.

„Cu privire la cheltuielile necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor, precizez că Instituţia Prefectului va sigura achiziţionarea ştampilelor de control ale secţiilor de votare, tuşierelor, tuşului şi a celorlalte materiale necesare votării; fondurile privind materialele (hârtie şi tonere) necesare pentru tipărirea listelor electorale permanente şi a copiilor de pe listele electorale permanente; fondurile privind materialele necesare completării dotărilor în secţiile de votare; cheltuielile necesare în vederea transportului membrilor birourilor electorale şi a distribuirii materialelor, documentelor şi a tipizatelor prevăzute de lege pentru desfăşurarea procesului electoral”, a declarat prefectul județului Florin Sinescu.

Începând cu data de 3 octombrie de la ora 0.oo, până pe 1 noiembrie la ora 7 dimineață, candidații se vor lupta să convingă electoratul că merită să ocupe funcția de președinte.

Alegerile prezidențiale din acest an vor avea loc pe data de 2 noiembrie, iar al doilea tur se va desfășura pe 16 noiembrie 2014.

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.