„Horodnicenii Sucevei în zi de sărbătoare”, evenimentul mult așteptat de întreaga comunitate va avea loc duminică, 16 iunie, la Căminul Cultural Rotopănești și este organizat de Primăria comunei și Consiliul Local.

În jurul orei 13:00 va avea loc deschiderea oficială a Zilei comunei Horodniceni, la care vor fi prezente oficialități din administrația locală, în frunte cu primarul Neculai Florea.
În zi de sărbătoare, vor fi premiate cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie- un model pentru tinerii din ziua de azi.
La începutul spectacolului, elevii din comună, preț de o oră, îi vor încânta pe părinți și bunici cu cântece și jocuri populare învățate la școală.
Pentru Ziua comunei Horodniceni, organizatorii au gândit un program artistic menit să introducă în atmosfera de sărbătoare întreaga comunitate și să satisfacă gusturile și preferințele tuturor celor prezenți.
Pe parcursul zilei, buna dispoziție va fi purtată pe tonuri muzicale de artiști renumiți, precum Ansamblul Artistic „Arcanul” USV și Călin Brăteanu, Ansamblul Obcina Stânișoarei, Eusebiu Gafița, Nicoleta Chichiriță, Georgiana Manole, Ana Țăran, Doina și Ciprian Petroaie.
De la ora 17:00 Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, timp de două ore va oferi un spectacol de neuitat pentru cei care aleg să fie la Rotopănești.
Manifestările se vor încheia cu un show latino cu DJ Richy B și muzică Disco cu DJ Killer.
Așadar, pentru ziua de duminică, 16 iunie nu aveți nevoie de alte planuri. Atât locuitorii de pe aceste meleaguri, cât și cei din alte localitățile sucevene sunt invitați să participe la evenimentul intitulat „Horodnicenii Sucevei în zi de sărbătoare”.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.