La fix un an de la ziua în care a devenit primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc anunță că localitatea va beneficia, pentru prima dată, de cadastrare gratuită. Deși, astfel de programe există încă de acum șase ani, iar multe primării le-au implementat deja în proporție de 100%, în comuna Mitocu Dragomirnei, acest proiect este o premieră și vine la inițiativa edilului Radu Reziuc, care a înțeles necesitatea acestuia, mai ales că localitatea face parte dintr-o zonă metropolitană.

Pentru început se vor intabula 1000 de proprietăți, scopul principal al primarului pentru următorii ani fiind o comună 100% intabulată.

„Vreau să mulțumesc OCPI Suceava pentru că a înțeles importanța acestui proiect pentru comunitatea noastră, ceea ce a presupus obținerea sumei de 1,6 miliarde de lei vechi pentru cadastrare gratuită. Vom începe lucrările de la limita cu municipiul Suceava, iar locuitorii comunei Mitocu Dragomirnei trebuie să știe că nu au de plătit niciun leu nici către Primărie, nici către firmele care execută aceste lucrări”, a transmis primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc.

Cadastrarea gratuită în Mitocu Dragomirnei va începe în scurt timp, în acest sens fiind contractate deja două firme specializate care vor executa lucrările.

Edilul face un apel la cetățeni să permită accesul specialiștilor care execută măsurătorile, să prezinte toate actele juridice referitoare la imobile și, împreună cu echipele care care realizează lucrările de specialitate, să identifice limitele imobilelor ce urmează a fi intabulate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.