„Cartea junglei”, în 3D, este un film la care merită să mergeți, indiferent de vârstă. Celebra colecţie de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau.

Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo şi precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuţelor, pe înfometatul piton Kaa, dar şi pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuşi micul Mowgli să-şi regăsească părinţii?

„Criminal” este unul din filmele noi de la Cinema City care rulează de astăzi. În faţa unei ameninţări teroriste fără precedent şi după pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia măsuri extreme apelând la cunoştinţele unui genetician. Astfel, conştiinţa şi memoria agentului Bill Pope sunt implantate în creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfârşit misiunea. „Criminal” este un film bun de acțiune, echlibrat, care merită văzut, doar și pentru simplul fapt că îl are în prim-plan pe premiatul cu Oscar, Kevin Costner.

„Șefa” este o comedie excelentă cu vedeta comediei feminie Melissa McCarthy în rolul principal. Michelle Darnell e o bogătană, care face risipă și excese cu orice ocazie. Când e prinsă cu niște ilegalități, ajunge falită, dar asistenta ei, Claire, îi rămâne loială și chiar o primește în propria casă. Nu e ușor pentru fosta afaceristă de succes, lipsită de scurpule să-și refacă reputația. Michelle, însă, arde de nerăbdare să redevină șefă așa că, inspirată de o vizită la școala fiicei lui Claire, pune bazele unui imperiu al brioșelor. Filmul este diponibil și la Cinema City, de astăzi, iar la Cinema Modern de măine.

„De cealaltă parte” este un film care se dorește a fi horror și poate fi un film potrivit pentru unii dintre voi. Rulează la Cinema City, în fiecare seară, dar nu vă așteptați la o sperietură prea mare. O familie duce o viață frumoasă până când un eveniment tragic îl ia din viață pe mezinul familiei. Mama, aflată în agonie, apelează la un ritual preistoric pentru a-l contacta și a-și lua la revedere, dar totul va scăpa de sub control.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.