IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, împreună cu o delegație a Centrului Eparhial din Suceava, l-au întâmpinat la Vatra Dornei  pe prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, care a vizitat șantierul Cazinoului din Vatra Dornei aflat în proprietatea Fondului Bisericesc Ortodox al Bucovinei.

După vizitarea lucrărilor de consolidare și restaurare, IPS Calinic a conferit premierului Ciucă Medalia și icoana Jubiliară.

La eveniment au mai participat și europarlamentarul Rareș Bogdan, subsecretarul de stat Doina Iacoban, președintele Gheorghe Flutur, dar și alți oficiali, împreună cu primarul municipiului Vatra Dornei, reprezentantul firmei de construcții IASICON și consilieri de la Centrul Eparhial din Suceava.

Clădirea „Cazinoul băilor”, este una de o importanță deosebită pentru municipiul Vatra Dornei, dar și pentru întreg județul Suceava, pentru faptul că reprezintă o clădire de interes național, alături de celelalte două cazinouri din țara noastră, toate cele trei fiind clădiri cu o impresionantă arhitectură, emblematice pentru patrimoniul nostru cultural.

2 Responses

 1. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue : superlansare euroatlantica” Shakespeare in albastra _ editor princeps doar pentru cei ce doresc sa sponsorizeze punerea in tipar a respectivei lucrari care efectiv revolutioneaza toate stiintele vremii inclusive cele asa zis exacta : ciuca candidate pnl la presedentia romaniei : 26 august. 2022_0h16′ _ mihai grigore – poet. editor. scientist _ predictie simona halep us open { hai simona ! } :

  Răspunde
  • mihai grigore

   :=”sakespheare in albastru „_ un project de infratire new york – zona metropolitana suceava :

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.