Prim-ministrul României, Victor Ponta, a vorbit, luni, despre importanța celor două coduri: noul Cod fiscal și cel de procedură fiscală.

Totodată, premierul a precizat că în partea a doua a anului, Guvernul Ponta va avea în vedere un alt mare proiect, legea salarizării.

„Guvernul a reusit sa finalizeze cel mai important proiect al inceputului de an si acum ii rog si sper ca toti colegii din Camera Deputatilor sa organizeze dezbateri si sa fie aprobat. Noul Cod fiscal si cel de procedura fiscala va face un mare bine Romaniei. (…)

Daca facea PNL era foarte bun, daca l-a facut PSD e foarte rau.

Dupa ce adoptam cele doua coduri, in partea a doua a anului avem un alt mare proiect, este vorba despre legea salarizarii. Trebuie sa existe o ordine, nu-i normal ca Presedintele tarii, prim-ministrul sa castige mai putin decat un sef al unei companii de stat. (…) Tuturor celor din sectorul bugetar trebuie sa le cerem foarte mult dar trebuie sa le si oferim.

Sunt convins ca impreuna cu noul ministru de Finante, domnul Teodorovici, vom gasi solutiile si vreau sa va rog pe toti sa ne ajutati cu semnalele de la oameni pentru ca saptamana viitoare cand avem toate datele pe primul semestru ca sa stim ce avem de facut.”, a declarat, luni, premierul Victor Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.