În această toamnă, Iulius Mall Suceava îi invită pe pasionaţii de cumpărături la „Shopping cu stil” şi le oferă premii la modă. Campania se desfăşoară în perioada 11 – 27 octombrie 2013 şi le propune sucevenilor să îşi descopere stilul vestimentar cu ajutorul renumitului designer Cătălin Botezatu.

Toţi clienţii Iulius Mall Suceava care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele preferate intră în cursa pentru cele mai atractive premii ale acestui sezon: trei sesiuni de shopping în compania lui Cătălin Botezatu, în valoare de 500 de euro fiecare. Norocoşii îşi vor îmbogăţi garderoba cu cele mai frumoase piese din colecţiile actuale ale brandurile din Iulius Mall şi vor primi sfaturi preţioase în alegerea articolelor vestimentare care li se potrivesc, de la îndrăgitul creator de modă. În urma recomandărilor lui Cătălin Botezatu, cei trei câştigători se vor înnoi cu ţinute în tendinţe şi vor experimenta cum este să îl ai ca şi stilist personal pe cel mai apreciat designer român.

În plus, zilnic, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall Suceava vor fi premiaţi cu cecuri de cumpărături, băuturi răcoritoare şi delicii din ciocolată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.