În perioada 09-31 mai 2014, s-au desfăşurat la Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Petrol și Gaze Ploiești și Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiu olimpiadele naționale pentru următoarele subdomenii ce aparțin științelor economice: Administrarea afacerilor, Contabilitate și informatică de gestiune, Administrație publică și dezvoltare rurală, Management.

Aceste olimpiade se desfășoară o dată la doi ani pentru fiecare subdomeniu și sunt organizate sub egida Asociației Facultăților de Economie din România (AFER).

Anul acesta, Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică (FSEAP) a avut un număr de 24 studenți participanţi, cu un număr total de 15 lucrări. Studenții facultății din Suceava au reprezentat-o cu succes, fapt evidențiat și prin premiile obținute de aceștia la fiecare din cele 4 secțiuni, respectiv secțiunea Marele Premiu obținut de Costea Mihai și Druță Marina, Codreanu Ana, ambii la ciclul de masterat. Craveț Galina, Budeanu Dorin și Catrina Irina au obținut premiul pentru originalitate la secțiunea Management, în timp ce premiul pentru creativitate a fost câștigat de Cocerhan Bianca şi Onofrei Ruxandra Mădălina. Mențiunile au revenit studenților Tunea Carmen, Samson Alin, Blănariu Marius, Blându Vlad.

„A devenit deja o tradiție ca studenții Facultății de Științe Economice și Administrație Publică să facă o impresie deosebit de bună la aceste olimpiade naționale de profil și să vină acasă la Suceava cu premii. Trebuie să remarcăm faptul că aceste rezultate reprezintă o confirmare a nivelului calitativ de pregătire de care beneficiază studenții la facultatea noastră și un imbold pentru a continua concentrarea noastră ca dascăli pe student și obținerea de performanțe. Doresc să mulțumesc tuturor colegilor care de câțiva ani se preocupă activ de coordonarea studenților pentru participarea la astfel de competiții organizate sub egida AFER”, a declarat prof. univ. dr. ec. Carmen-Eugenia Năstase, decan al FSEAP Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.