Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost premiată la Gala Premiilor de Excelență Administratie.ro pentru construirea pieței agroalimentare în parteneriat public-privat.

Mihăiță Negură, primarul municipiului Câmpulung Moldonesc, a participat joi, 29 septembrie 2016, la Poiana Brașov, la cea de-a XII-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu „Oameni şi Companii”, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Jurizarea a fost efectuată de echipa redacțională a portalului Administratie.ro împreună cu o echipă de specialiști din Agenția Națională a Funcționarilor Publici; Ordinul Arhitecților din România; Registrul Urbaniștilor din România; Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și Federația Industriei Hoteliere din România, dintr-un număr total de 148 de proiecte.

dasd

Premiul de excelență este o recunoaștere a rezultatelor pozitive ale managementului modern în administrația câmpulungeană.

„În mod evident, această distincție națională ne onorează și ne mobilizează, în același timp, spre noi performanțe în administrația locală. Proiectul cu piața agroalimentară s-a dovedit, încă o dată, a fi unul de succes, iar acest lucru mă bucură”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație evidențiază cele mai bune rezultate din administrația publică locală din România, ilustrând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem, inițiativele pozitive ale specialiștilor, precum și proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut. Mihăiță Negură, edilul din Câmpulung Moldovenesc a participat la această Gală, alături de peste 1.000 de alți oameni din administrație, fiind singurul premiat din județul nostru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.