Preoteasa Mihaela Valentina Gaiță, originară din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a decedat la 22 de ani, după ce a contactat o formă gravă de Covid. Aceasta nu era vaccinată.

Mihaela Valentina Gaiță a fost întubată aproape o lună, apoi a fost transferată în Ungaria, pentru tratament, când starea s-a agravat. Aceasta nu era vaccinată și nici nu suferea de vreo altă boală.

Mihaela Valentina Gaiță era absolventă a Seminarului de la Prislop și a școlii Postliceale Sanitare din Arad, iar în urmă cu doi ani se căsătorise cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxă Rădești, din județul Arad.

Mihaela Valentina Gaiță s-a născut la Câmpulung Moldovenesc, iar după absolvirea școlii generale, a decis să urmeze cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina” din incinta Mănăstirii, loc de pelerinaj pentru mulț credincioși care vin la mormântul Părintelui Arsenie Boca.

Potrivit publicației locale glasulcetatii.ro, preoteasa avea o înclinație spre fapte bune, iar una dintre amintirile pe care localnicii o poartă vie este concertul caritabil la care aceasta a participat, organizat de Parohia Prunișor pentru o fetiță de doar 9 ani diagnosticată cu o boală rară, relatează rtv.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.