Scandal cât casa (aia de Cultură), la Fălticeni. Sâmbătă, 12 martie, candidatul PNL, Liviu Mihăilă, va fi lansat, la el acasă, în Fălticeni.

mihaila si coman psdFirește, și-ar fi dorit o lansare oficială, cu ușile deschise (ca la PNL), nu cu ușile închise (ca la PSD), la Casa de Cultură a orașului.

„Motivul oficial este că această Casă de Cultură, intră în reparații începând de pe 9 martie. Practic, era un lucru de bun simț să fiu lăsat în Casa de Cultură, pe care, până la urmă, eu am salvat-o acum cinci ani. Până la urmă, puteau începe lucrările și de luni. Era bine dacă nu existau aceste contre politice, pentru că sunt urâte”, a spus Mihăilă.

 

Mihăilă îl invită pe Coman la lansarea sa

Candidatul PNL, a mai adăugat faptul că, dacă ar fi fost vremea mai bună, s-ar fi lansat în mijlocul orașului. La lansarea lui sunt așteptați primarii PNL din județ, dar și invitați din Iași și București, iar invitata specială este Draga Olteanu Matei. Totodată, Liviu Mihăilă a zis că îl va invita și pe actualul primar PSD al muncipiului Fălticeni, Cătălin Coman.

„Bărbătește ar fi să vină. Eu, dacă aș fi primar, aș veni. Noi ne-am întâlnit și de 8 martie la împărțit flori, doar că eu am împărțit pe lângă lalele și flori  de «nu mă uita». Coman a împărțit trandafiri roșii la femeile bogate, iar la celelalte a împărțit garoafe roșii, ieftine”, a mai completat Mihăilă.

 

Cătălin Coman: „Nici cei de la partidul meu n-au fost lansați în Casa de Cultură!”

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat pentru SuceavaLive, că se știa că aici încep lucrări de renovare și nu au cum să aibă loc alte activități.

„Nu e vorba că nu l-am lăsat eu. Dacă-i popă, măcar să nu mintă. Eu i-am trimis și un răspuns scris, prin care i-am explicat motivul pentru care cererea sa a fost respinsă. Nici măcar eu și nici măcar cei din partidul meu nu au fost lansați aici”, a conchis Coman.

Pentru că se pare că nu i se arată să aibă o lansare cu sute de persoane, Liviu Mihăilă va fi lansat sâmbătă, 12 martie, la restaurantul „Balada” din Fălticeni.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.