Pentru pofticioşii care apreciază bucătăria autohtonă, în food court-ul Iulius Mall Suceava s-a deschis o nouă destinație. De curând, Ospăţul Regilor îi îmbie cu preparate cu un gust autentic românesc, dar şi inspirate din gastronomia internaţională.

Sucevenii și nu numai care își doresc să îşi condimenteze pauza de masă cu feluri de mâncare tradiţionale sau au poftă de delicii culinare specifice altor ţări au la dispoziţie un meniu variat, la Ospăţul Regilor. Tochitură moldovenească, sărmăluţe, varză cu afumătură, tocană de legume, ciorbă rădăuţeană, pârjoale, dar şi pui crispy, păstrăv, somon, salate variate și multe alte delicii se află printre propunerile noii locaţii din food court Iulius Mall. În plus, cei care își doresc un dulce ca la mama acasă pot opta pentru poale-n brâu, clătite sau torturi, iar cei care au poftă de un desert altfel se pot răsfăța cu tiramisu și waffe. Clienţii sunt aşteptaţi cu specialităţi culinare în arome apetisante, selectate zilnic din numeroase reţete din portofoliul Ospăţul Regilor.

Ospatul Regilor Iulius Mall Suceava

Realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, de un bucătar cu experienţă, preparatele Ospăţul Regilor acoperă toate preferinţele gurmanzilor. În fiecare zi, clienţii beneficiază de oferte şi meniuri promoţionale, iar felurile de mâncare sunt adaptate fiecărui sezon.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.