Biroul Electoral Central a finalizat procesul electoral, astfel că se poate spune cu certitudine câte voturi a obținut fiecare candidat la aceste alegeri. 

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, tânărul social democrat Gheorghe Șoldan, a obținut 126.018 voturi, ceea ce îl face nu doar cel mai tânăr președinte de CJ din țară, ci îl situează pe locul al treilea în topul aleșilor PSD din țară și pe primul loc în regiunea Moldovei, ca număr de voturi obținute.

Contracandidatul său principal, liberalul Ghorghe Flutur, a obținut, confirb BEC, 117.664 de voturi, situându-se astfel pe locul al doilea.

Candidatul ADU la șefia CJ Suceava, Emanuel Ungureanu a obținut 21.374 de voturi, în timp ce Silvestru Rădăuți Bălan a obținut 14.957 de voturi, iar Paula Sava – 6.987 de voturi.

 

4 Responses

  1. mihai grigore

    : revista floare albastra = blue : la nivel de consiliu județean și municipiul Suceava PNL – aur și ceilalți formează o majoritate covârșitoare care orientează in deviceul ” we believe in freedom ” votul din toamna pe direcția ” Nicolae ciuca președinte Romania 2024-2029 wins”!*: 8h51’am___sambata 15 iunie 2024___ Eminescu !*_______ –––-https://revistafloarealbastra-blue.rf.gd. –––-

    Răspunde
  2. mihai grigore

    :_____conceptul de__” city maneger „= dreapta reunificată __ al lui Ion Lungu wins !*_____:

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.