Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, anunță că, în urma testului pe care l-a făcut, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și a fost internat în seara zilei de 24 martie la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava, unde va urma tratamentul prescris de medicii suceveni.
„Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest Spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică. Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș.
Un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile. De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare. Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod.
În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Cei de aici să știe că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgențe din Suceava. Pentru ce faceți în aceste zile de foc, meritați tot respectul”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava.

2 Responses

 1. St. Râmbu

  Lucrurile se așează,totuși,pe un făgaș prevăzut de pocăiții care nu s-au acomodat cu festivalul micționar din șanțul Cetății de Scaun,cei care i-au adresat mărețului gauleiter,cavaler al ordinului „Lopata de Platină”,anumite imprecații – așteptăm și CCB-ul& Șeaua_Tihuței,cu anumiți bejenari drogangii…Cum – evident dintr-o eroare tehnică – ați zis și dvs,„auroritățile”,foarte sugestiv,că autoritățile sucevene sunt o nebuloasă care se ocupa in plină criză a coronavirusului de roți panaramice,de celebrele roabe de Paște,din centru,în care erau depozitate oauă inchistrite lapidar,chit că destinația acestora,a roabelor,era pe vremuri,la Prelipca ,căratul gunoiului de grajd pe arie…Domnul primar care a scăpat la mustață,tura asta,de odiosul virus,ar mai avea rezerve financiare pentru a le dirija spre spital sau spre ce mai rămâne din acesta (trebuie să rămână macar fișetul în care se păstrează decorația dată de ”Șeful Statului”,nu??),la fel și CJ al PDL,muzeul de importanță relativ națională,domnul Ursu, personal,să pună la bătaie banii din buget destinați răgăliei din șanțul cetății,să confere,totuși,asocierii Găză&Sohn 75% din valoarea salariului minim brutal pe economie sub formă de bonuri de masă! Iar domnului Ursu să-i confere cca 50% din bulendrele cu care se afișează la festivalul „medieval” precum și minimum un cal sau secțiuni din cal,ca să nu facă și dumnealui vreun atac de panică sau de glicemie uriașă,cum cunoaștem noi un caz din practică!
  Dar se și observă ceva monstruos:odată lovit în aripă domnul Flutur de adierea atât de îngrozitoare a coronavirusului diasporean,ziariștii închinați l-au și trecut pe locurile 3-4 în ordinea importanței știrilor,nu mai au loc pentru el și pentru mesajul lui miorlăit,acuma rămâne de văzut ce va mai fi,până unde va fi retrogradat,dacă o să aibă voie,în convalescență,să mai poarte izmene naționale,curaua cu mărgele,bundița cu jderi de dreapta,pălăria de gabor de pe Bârgaie,lopata cu 5 viteze,casca,kliupa… Sau o să poarte corset,masca și ,măcar, basca de col(r)? Căci,orișicât,s-a implicat atât de intens în dezastrul spitalului „de top”!
  Altfel,însănătoșire grabnică,domnule președinte!

  Răspunde
 2. St. Râmbu

  P.S.
  In vremea ciumei lui Sas-Vodă,„spital de top”,va să zică,oameni buni și cinstiți gospodari din zona de munte,șes și bahnă,înseamnă o coajă drăguță,cu heliport,cu cca 10% cadre medicale infestate cu virus, cadre internate în această coajă,spre testare perpetuă,cu pacienți navetiști care se cer de pe patul de moarte să fie mutați la Rădăuți sau la Fălticeni sau la orașul Vicovul de Sus sau la Solca (unde mai sunt ca câțiva ghiuji apți de afi ghettoizați pe la domiciliile lor paliative!…) Acest spital de top a fost inchistrit cu cca 70 (șaptezeci) milioane de euroi,mai era puțin și le făcea domnul Ghiță împreună cu domnul Râmbu metrou pe sub șoseauă…Cu fântână cântătoare,să le sune anumite melodii în cap coronavirusiștilor rebeli de astăzi,cu alte cele care îl binedispuneau pe herr Ghitza când venea in vizită de lucru,cu iminența unei facultăți de medicină în care ar fi predat managerii străluciți care tomnai ce s-au lăsat la vatră,poate și cu domnul Zegrean căruia ar fi urmat să i se facă o catedră de ORL,în completarea postului de la facultatea de drept,considerat neîndestulător…
  Pe lângă ce am trecut,la un mm de fericirea pedelistă…
  Ca să fim acuma chiar in incinta ei sau așteptând la cozi,pentru internare și control,la un spital despre care nu se mai știe cu certitudine dacă mai există sau la ce folosește…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.