Supărat pe lipsa de inițiativă a autorităților și dezinteresul față de construcția autostrăzilor, suceveanul Ștefan Mandachi a contractat o firmă de specialitate care a construit un metru de autostradă. Din ziua în care a anunțat această realizare reacțiile au început să apară, foarte multe persoane apreciind inițiativa tânărului bucovinean.

Un cuvânt important de spus în evoluția acestei inițiative îl au autoritățile care ar putea să contribuie la dezvoltarea practică a acestui proiect realizat simbolic în acest moment.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, nu va putea fi prezent fizic pe data de 15 la Suceava, întrucât se află în echipa de organizate a unui eveniment grandios de la București, însă salută inițiativa omului de afaceri sucevean.

Mă bucur că nu suntem o voce singulară care țipă de câțiva ani că vrea autostradă. Eu sper să fie auzită vocea bucovineanului nostru de către București, pentru că până acum nu a fost auzită. Salut și aplaud această inițiativă, mă bucur că ni s-a alăturat și societatea civilă și îl felicit pe tânărul Mandachi”, a transmis președintele CJ Suceava.

De asemenea, și primarul municipiului Suceava i-a îndemnat pe suceveni să se alăture acestei provocări a tânărului antreprenor și să fie prezenți pe 15 martie la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.