Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, sâmbătă, 12 septembrie, la Păltinoasa, unde, alături de edilul Eduard Wendling, au inspectat lucrările care se execută la un drum din satul Capu Codrului.

Şeful judeţului a precizat că drumul, de peste 2,5 km, este asfaltat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar investiția se ridică la 13 miliarde de lei vechi. De asemenea, Flutur l-a felicitat pe primarul de la Păltinoasa pentru că a făcut lucrurile gospodărește, mai întâi rezolvând branșarea oamenilor la rețeaua de apă și canalizare și mai apoi a asfaltat, astfel că nu va trebui să intervină ulterior pe drumul modernizat.

 „Au făcut o treabă extraordinară și, practic, și Capu Codrului și Păltinoasa au căpătat o altă față. Aici este o comună bucovineană de nivel european”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a subliniat că drumul de la Capul Codrului este doar una dintre investițiile făcute de Eduard Wendling, edilul reușind să reabiliteze și să modernizeze Căminul Cultural, să modernizeze cele două dispensare umane din cele două sate și să pună la punct unitățile școlare. De asemenea, Flutur a subliniat că în comuna Păltinoasa iluminatul public este de nivel european, iar sistemul de apă și canalizare este modern și, în cel mai scurt timp va acoperi toată comuna. 

„Îi suntem alături primarului Wendling și mă bucur că are pregătit proiectul pentru gaze naturale. Păltinoasa este o comună turistică, din apropierea orașului Gura Humorului și sunt convins că va fi o comună etalon a Bucovinei”, a declarat președintele Flutur.

De cealaltă parte, primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling, i-a mulțumit lui Flutur pentru că îi este alături și a subliniat că împreună vor face foarte multe lucruri bune pentru cetățenii localității pe care o reprezintă.

„Am venit la această investiție alături de omul care m-a susținut cel mai mult în acest mandat, președintele Gheorghe Flutur. Acesta este adevărul pe care trebuie să îl știe comunitatea și nu ne rămâne decât să fim încrezători în viitorul nostru pentru că, cu siguranță, comuna noastră va arăta altfel în 2024”, a declarat primarul Wendling.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.