Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut din nou apel la suceveni să se vaccineze și, de asemenea, i-a îndemnat pe consilierii județeni, la finalul ședinței de joi, 27 mai, să se implice mai mult în această campanie de vaccinare înpotriva coronavirusului.

De altfel, președintele Flutur a subliniat că secretarul de stat stat Raed Arafat va fi în acest week-end în județul Suceava pentru a sprijini campania de vaccinare.

„Spun asta pentru că, uitându-ne în statistici, din păcate, județul Suceava, este pe ultimul loc. Socotesc că trebuie să ne implicăm și noi, Consiliul Județean, pentru cei care sunt doritori să le explicăm aceste lucruri, să solicităm medicilor de familie și tuturor celorlalți să se implice în acțiunea de vaccinare a populației în județul Suceava”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

Acesta le-a adus la cunoștință consilierilor județeni faptul că județul nostru se află pe ultimul loc în țară în ceea ce privește campania de vaccinare și, de aceea, este foarte importantă implicarea fiecăruia dintre ei.

„Am avut mai multe discuții cu primarii, cu alți lideri de opinie, cu instituții ale statului pentru organizarea de evenimente pentru cei care doresc să se vaccineze. Apelul meu către consilierii județeni este să vă implicați și, în special în mediul rural, unde procentul de vaccinare este foarte mic. În satele izolate putem organiza, la solicitarea primarilor sau a beneficiarilor, caravane pentru vaccinare”, a conchis președintele Gheorghe Flutur. 

One Response

  1. vox populi

    Da, d-le presedinte Flutur. Aveti o idee minunata, dar aplicabila in primul rand la vaccinul trivalent ANTICORUPTIE+ANTIGOLANEALA+ANTIHULIGANISM.
    Solocitati, va rugam, de urgenta acest vaccin trivalent pentru primarul Dziminschi de la Moara si pentru executantul Miron de Urbanism ca au luat-o razna rau de tot. Saracii de ei, bolnaviorii…se vede treaba ca te poti imbolnavi si de la prea multa abundenta.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.