Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a informat că intrările în municipiul Vatra Dornei dinspre Suceava și dinspre Bistrița Năsăud au fost asfaltate. Acesta a precizat că modernizarea străzilor s-a făcut pe fonduri europene și de aceea lucrările au necesitat timp pentru a fi asfaltate. De asemenea, șeful administrației județene l-a felicitat pe primarul Stațiunii Turistice Vatra Dornei, Ilie Boncheș, pentru implicare și pentru faptul că a făcut ca unele dintre cele mai importante obiective de investiții să fie modernizate.

„În ultima perioadă, prin Agenția de Dezvoltare Nord Est, primarul Boncheș, un primar foarte harnic, a asfaltat 15 kilometri de străzi, dintre care 7 kilometri sunt străzi de la intrările și ieșirile din oraș. Anul trecut, primarul Boncheș a asfaltat varianta ocolitoare a municipiului Vatra Dornei și sunt foarte bucuros că orașul începe din nou să arate ca o stațiune turistică. Ilie Boncheș este un primar invidiat în județul Suceava și în zona Moldovei pentru că a accesat multe proiecte europene, peste 15”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

Acesta a anunțat că a fost emisă Ordonanța de Urgență prin care centura ocolitoare a municipiului Vatra Dornei să treacă în administrarea Primăriei pentru a o face pe bani europeni.

„E o investiție de peste 100 de milioane de euro, însă merită efortul pentru că traficul greu va putea ocoli Vatra Dornei și pe această variantă spre Ardeal”, a declarat președintele CJ Suceava, care a adăugat că va fi mereu alături de primarul Boncheș, așa cum a fost și până acum.

De cealaltă parte, edilul municipiului Vatra Dornei i-a mulțumit președintelui Flutur pentru că a pus bazele proiectelor de amploare din oraș.

„Îi mulțumesc președintelui Flutur pentru că a fost mereu alături de noi și s-a implicat în realizarea proiectelor importante pentru dorneni”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Pe de altă parte, șeful administrației județene a mai precizat că Guvernul Orban a alocat 2,5 milioane de lei pentru Vatra Dornei, astfel încât Primăria să poată plăti datoria cauzată de programul Utilități și Mediu făcut cu ani în urmă de PSD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.