Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a mulțumit tuturor celor care au fost alături de Bucovina și de suceveni în această grea încercare prin care județul nostru a trecut.

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de suceveni în această grea încercare”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Trebuie precizat că președintele Flutur, în calitate de vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a făcut o serie de demersuri pentru ca măsura carantinării Sucevei și a celor opt localități limitrofe să fie ridicată. La propunerea sa, Direcția de Sănătate Publică a făcut anchetă epidemiologică în toate localitățile din județ, a analizat datele și, prin CJSU, a transmis spre avizare la INSP propunerea ridicării carantinei.

Pe de altă parte, ministrul de Interne, Marcel Vela, a ținut să le mulțumească autorităților de la Suceava și sucevenilor pentru implicare și răbdare, numindu-i „eroi”.

„Mulțumesc prefectului și președintelui Consiliului Județean Suceava, cât și tuturor instituțiilor implicate în acest efort titanic”, a spus ministrul de Interne, Marcel Vela.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.