Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Sucesava a dat startul campaniei de plantare în județul Suceava. Astfel, miercuri, 11 martie, împreună cu angajați ai operatorului și din Unitatea de Implementare a Proiectului SMID, la depozitul ecologic de la Moara a început plantarea de puieți de salcâm.

„Vom planta câteva mii de puieți de talie mare pentru a crea un gard viu perimetral, o perdea, în jurul depozitului. Consider că este foarte important să facem acțiuni de plantare cât mai ample. Voi propune în prima ședință a Consiliului Județean să acordăm premii primăriilor care vor planta suprafețe mari, in special pe terenuri degradate. Plantarea unui copac este un gest care trebuie apreciat”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Acesta a subliniat că Direcția Silvică va putea sprijini campania de plantare oferind puieți de diferite specii, în funcție de zonă, De altfel, Flutur a adăugat că această campanie va continua în zilele următoare în tot județul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.